fbpx
resize produse noi carpatica
 
Pregătirea organismului pentru sezonul rece este mai mult decât necesară, mai ales în contextul epidemiologic actual. Atât adulții, cât și cei mici au nevoie de un sistem imunitar care poate face față schimbărilor de temperaturi, dar și factorilor externi.
 
Pentru a vă veni în ajutor, Carpatica Plant Extract – centru de cercetare și microproducție lansează 2 noi produse fitofarmaceutice: AS-VIRAPLANT pentru menținerea sănătății căilor respiratorii și AS-REVIGOFORT pentru menținerea vitalității organismului.
resize Coada calului
COADA CALULUI - Equisetum arvense - este o plantă erbacee, perenă, spontană, care crește pe marginea apelor, pe coaste râpoase, pe terenuri apoase, pe terasamentele căilor ferate, prin păduri umede, pe marginea șanțurilor. Crește în toată țara, din zona de câmpie până la cea montană. Frunzele sunt mici, unite într-o teacă mică, dințată și cu ramuri verticilate, simple sau rar ramificate; ramurile îi dau aspectul unei cozi de cal.
 
Din Tratatul de fitomedicină - Dr. Mihai Alin Scarlat, Psih. Monica Tohăneanu, Ed. 2019, despre această plantă aflăm că:
 
resize Cimbrișor
CIMBRIȘOR (CIMBRIȘOR DE CÂMP) - Thymus serphyllum este o plantă erbacee, perenă, crește în fânețe, pe soluri aride, pietroase, nisipoase. Planta are o rădăcină pivotantă iar florile, de culoare violacee, înfloresc în perioada mai-septembrie.
 
În scop terapeutic se folosesc părțile aeriene care se recoltează în perioada de înflorire în zile frumoase între orele 11-13; planta se taie cu foarfeca și se usucă la umbră în strat subțire în locuri aerisite.
 
 

resize AS IMUN Promo

Dragostea față de natură și munca pe care o depunem în fiecare zi pentru a face accesibile beneficiile plantelor, ne aduc întotdeauna satisfacție prin faptul că pacienții folosesc produsele noastre, iar rezultatele nu se lasă așteptate.

Traversăm o perioadă dificilă pentru noi toți, o perioadă în care am învățat să ne adaptăm din mers contextului actual, vacanțele sunt pe sfârșite, urmează începerea școlilor, iar organismul nostru are nevoie de tot ajutorul pe care îl poate primi.

Pentru a vă veni în ajutor, vă punem la dispoziție, începând de astăzi, produsul fitofarmaceutic AS-IMUN FORTE la un preț promoțional.

 

resize cicoareCICOARE - Cichorium intybus - este o plantă erbacee perenă cu suc lăptos, care crește în pășuni și fânețe, pe marginea culturilor, pe răzoare, pe lângă drumuri din zonele de câmpie până în regiunea montană.

Este cunoscută încă din antichitate și folosită ca plantă medicinală. Mai întâi s-au folosit frunzele de la plantele spontane, după care a fost cultivată în grădini, obținându-se plante bogate în frunze și rădăcini.

Frunzele se consumă în salate, iar rădăcina sub formă de cafea (rădăcina spălată, tăiată în fragmente mici și uscată se prăjește ca și cafeaua și se râșnește).

 

resize Chimen

 

  🔸 mai este denumit și Chimen de câmp, chimeon, chimin sălbatic.
  🔸 este o specie originară din Europa. Este răspândită în toată Europa, în Iran și Tibet. Se cultivă în scop alimentar și medicinal. În țara noastră este foarte comună. Crește atât spontan cât și cultivată, din zona colinară până în cea subalpină, la margini de pădure, prin fânețe, din zona de deal până în cea sub-alpină. La noi în țară se cultivă în Câmpia de Vest, Podișul Transilvaniei, Țara Hațegului.
  🔸 în scop terapeutic se folosesc fructele care se culeg înainte de maturitate, dimineața sau seara și numai pe timp noros, pentru a nu se scutura.

 

resize AS IMUN

Sistemul imunitar reprezintă un factor esențial în păstrarea sănătății și echilibrul acestuia poate asigura sănătatea organismului.

Din nefericire, stilul de viață al oamenilor în general nu este un stil care să favorizeze buna lui funcționare. Acest stil de viață, prost înțeles (alimentație defectuoasă, stres, lipsa activităților fizice – sedentarismul, factorii nocivi și poluanți, zgomot, surmenaj, nerespectarea orelor de somn, folosirea excesivă a calculatorului și telefoanele mobile, alcoolul, tutunul, excese de tot felul ș.a.), toate acestea duc la slăbirea sistemului imunitar și la apariția numeroaselor boli care afectează lumea în ultimul timp.

 

 

resize oferta AS Tiroidfort 2 500x500

 

În fiecare zi lucrăm cot la cot cu natura pentru a putea aduce beneficiile sale cât mai aproape de dumneavoastră.

Folosim tehnologii de ultimă generație, iar materia primă îndeplinește toate standardele unei calități superioare.

Carpatica Plant Extract vă prezintă gama produselor noastre fitofarmaceutice create după rețetele originale ale Dr. Scarlat Alin și realizate sub îndrumarea doamnei Farmacist Scarlat Mariana.

 

 

resize cutie colesterol detox 500x500

 

 

Ne face plăcere să vă anunțăm că, începând de astăzi, avem un nou produs creat de specialiștii Carpatica Plant Extract după rețeta originală a Dr. Alin Scarlat.

 

 

 

 

resize AS Renal compozitie  Știați că...

  • rinichii elimină toxinele și excesul de apă din țesuturi, fiind asemenea unor filtre foarte performante.
  • de asemenea, rinichii ajută la controlul tensiunii arteriale și la menținerea oaselor sănătoase.
Comenzile plasate în perioada 23.04-03.05.2021 vor fi procesate începând cu data de 04.05.2021.
Toggle Bar