Suntem Carpatica Plant Extract, o companie tânără pe piața suplimentelor alimentare, înființată în 2014.

Trăim într-o lume care evoluează în fiecare secundă către tehnologii tot mai înalte, rapide si eficiente. Oamenii trebuie să se adapteze tuturor acestor progrese. Suntem alături de cei care caută echilibru și sănătate în natură, elaborând mai mult decât simple suplimente alimentare. Fiecare produs este gândit și creat de specialiști cu înaltă pregătire profesională, inspirație, talent și respect pentru remediile oferite de natură, sub atenta coordonare a dlui. Dr. Mihai Alin SCARLAT – doctor în medicină.

Oferta noastră conține numai produse naturale, de cea mai înaltă calitate, în concentrații optime și la prețuri corecte.

Ne mândrim cu produsele noastre, elaborate de profesioniști desăvârșiți; acestea conțin ingrediente selectate cu exigență.

Pentru calitatea produselor noastre folosim doar cele mai valoroase materii prime. Vă prezentăm produse originale, în formule complexe. La elaborarea rețetelor noastre a stat la bază principiul completării reciproce al plantelor componente. În consecință se aleg plante care susțin anumite funcții ale organismului, astfel ajungându-se la un complex de proprietăți mai ridicate decât produsul singular.

Oferta noastră cuprinde produse unice, rodul multor ani de cercetare și studii.

Portofoliul Carpatica Plant Extract se îmbogățeste de la an la an cu suplimente alimentare.

Pentru protejarea produselor împotriva copierii, avem un număr de mărci înregistrate, la OSIM.

Din magazin

cele mai căutate produse Carpatica Plant Extract

Produse Carpatica Plant Extract sunt disponibile și în următoarele farmacii