Livrarea comenzilor Carpatica Plant Extract

– Coletele sunt livrate prin intermediul companiei de curierat rapid Fan Courier.
  Transportul durează aproximativ 2-5 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.

–  Livrare în 2-5 zile lucrătoare din momentul în care primiți confirmarea comenzii
–  Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc.
–  În cazul produselor care nu sunt pe stoc, Carpatica Plant Extract își rezervă dreptul de a conveni împreună cu clienții săi termenul de livrare.
–  Data, ora și locul livrării va fi stabilit de dvs împreună cu curierul.
–  Sâmbată și Duminică nu se expediază comenzi.

– Pentru livrări în pentru localitățile situate în aria de acoperire FanCourier, costul de livrare este 20.23 lei

– Pentru livrări în localități aflate în afara ariei de acoperire FanCourier, costul se calculează în funcție de nr kilometrilor exteriori

– Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente.

– Carpatica Plant Extract  nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului.

– Pentru orice taxă percepută în plus vă puteți adresa imediat la comenzi@carpatica-plant.ro.

Conform Ordonanței nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data, semna și trimite de către Dumneavoastră prin poștă la adresa: str. Eroilor nr. 4, clădirea C2, Bucov, județul Prahova, cod poștal 107110. In situația menționată mai sus, Dumneavoastră veți returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de Dumneavoastră. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră. Carpatica Plant Extract SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunțării de către Dvs a contractului.

Orice conflict apărut între Carpatica Plant Extract  SRL și clienți va fi rezolvat pe cale amiabilă. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.