mai 20, 2020 0 Comentarii

Știați că, la finalul anului 2017, conform INS, au fost depistate 83.413 cazuri noi de boli tiroidine?

Știați că o parte importantă din cauzele declanșării bolilor tiroidine este reprezentată de stresul cotidian, poluare și alimentația dezechilibrată?

Într-o perioadă în care afecțiunile glandei tiroide sunt mai greu de tratat decât de obicei, ne-am axat atenția asupra nevoilor a zeci de mii de persoane din România și nu numai, care suferă de boli ale glandei tiroide.

La Carpatica Plant Extract punem întotdeauna echilibrul și sănătatea furnizată de natură pe primul plan.

Studiind atent efectele benefice ale plantelor medicinale, sub coordonarea Dr. Alin Scarlat, am lansat o combinație unică și echilibrată de plante care poate ajuta persoanele cu afecțiuni ale glandei tiroide și alte dezechilibre hormonale: AS-TIROIDFORT.

Suplimentul alimentar AS-TIROIDFORT are în componență plante renumite pentru efectele benefice asupra organismului de mii de ani.

Busuioc, Mentă, Nuc, Lavandă, Valeriană, Anason, Ovăz și Chimen. Toate aceste plante, într-o combinație unică realizată de specialiștii Carpatica Plant Extract după rețeta originală a Dr. Alin Scarlat, definesc echilibrul suplimentului alimentar AS-TIROIDFORT.

Iată doar câteva din beneficiile dovedite ale AS-TIROIDFORT:

  • Contribuie la menținerea funcției tiroidiene și a secreției hormonale;
  • Susține sistemul imunitar, contribuie la apărarea naturală a organismului;
  • Contribuie la relaxare optimă și menținerea unui somn sănătos;
  • Contribuie la circulația normală a sângelui care este asociată cu performanța și reactivitatea creierului;
  • Contribuie la activitatea optimă mentală și cognitivă;
  • Contribuie la recuperarea bunăstării fizice mentale;
  • Susține sănătatea cardiovasculară.

AS-TIROIDFORT poate fi acum achiziționat cu foarte mare ușurință și online, accesând magazinul Carpatica Plant Extract: https://carpatica-plant.ro/magazin/as-tiroid-fort *

*Produsele pot fi livrate pe teritoriul României prin Fan Courier. Livrarea se face în maxim 7  zile lucrătoare, din momentul confirmării comenzii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.