ianuarie 29, 2020 0 Comentarii

Supliment alimentar 100% natural, AS-CITOFORT  este gândit și creat cu inspirație, talent și respect sub atenta coordonare a Dr. Mihai Alin Scarlat – doctor în științe medicale.

Efectele sale:

  • Reduce înmulțirea celulelor anormale din organism;
  • Stimulează digestia;
  • Contribuie la funcționarea normală a tractului digestiv;
  • Îmbunătățește funcționarea inimii și mărește elasticitatea vaselor de sânge.

 

La elaborarea rețetelor marca Carpatica Plant Extract principiul de bază este cel al completării reciproce al plantelor componente. În consecință se aleg plante care susțin anumite funcții ale organismului, ajungându-se astfel la un produs natural original, de cea mai înaltă calitate.

Năpraznicul, Trifoiul Roșu, Păpădia și Mesteacănul sunt plantele atent alese ce fac parte din compoziția produsului AS-CITOFORT.

Năpraznicul favorizează procesele de eliminare a toxinelor, combate efectele nocive ale iradierii și ale expunerii la soare, are acțiune antitumorală, este regenerant tisular, stopează procesele de îmbătrânire, reduce radicalii liberi, sporeşte rezistența la stres, asigură adaptarea organismului la schimbări, are rol imunomodulator, stimulează mecanismele proprii de autoapărare.

Florile de Trifoi roșu sunt folosite atât pentru proprietățile lor antitumorale, cât și pentru corectarea tulburărilor de menopauză.

Rădăcina de Păpădie conține principii amare cu acțiune tonic amară, stimulatoare a secreției biliare și pancreatice și derivați triterpenici cu efect antitumoral, antiinflamator, antioxidant și antialergic.

Scoarța de Mesteacăn  reduce înmulțirea celulelor anormale.

Mod de utilizare:

Adulți: câte 30 picături în 50 ml apă, de trei ori pe zi, după masă, timp de minimum 3 luni.

Pentru detalii și comenzi accesați site-ul www.carpatica-plant.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.