august 18, 2020 0 Comentarii

Sistemul imunitar reprezintă un factor esențial în păstrarea sănătății și echilibrul acestuia poate asigura sănătatea organismului.

Din nefericire, stilul de viață al oamenilor în general nu este un stil care să favorizeze buna lui funcționare. Acest stil de viață, prost înțeles (alimentație defectuoasă, stres, lipsa activităților fizice – sedentarismul, factorii nocivi și poluanți, zgomot, surmenaj, nerespectarea orelor de somn, folosirea excesivă a calculatorului și telefoanele mobile, alcoolul, tutunul, excese de tot felul ș.a.), toate acestea duc la slăbirea sistemului imunitar și la apariția numeroaselor boli care afectează lumea în ultimul timp.

 

Cum ne putem ajuta sistemul imunitar? AS-IMUN FORTE – produsul fitofarmaceutic ce ne vine în ajutor

Prin componentele sale, AS-IMUN FORTE susține sistemul imunitar, contribuind la funcționarea normală a capacității naturale de autoapărare a organismului; contribuie la starea de bine fizică a organismului, ajută la protejarea organismului împotriva radicalilor liberi de oxigen; susține procesele de vindecare, revigorează organismul; are proprietăți stimulative și tonice, prin care contribuie la rezistența împotriva oboselii psihice și fizice.

Amestecul de pulberi de plante: Echinacea, Busuioc, Afin, Gălbenele și Scorțișoară, reprezintă modul natural de a crește capacitatea de apărare a organismului nostru.

❗️Nu uitați!

AS-IMUN FORTE poate fi comandat acum și din magazinul online Carpatica Plant Extract accesând acest link: https://carpatica-plant.ro/magazin/

Transportul este gratuit pentru comenzi de minim 200 de lei!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.