august 18, 2020 0 Comentarii

Dragostea față de natură și munca pe care o depunem în fiecare zi pentru a face accesibile beneficiile plantelor, ne aduc întotdeauna satisfacție prin faptul că pacienții folosesc produsele noastre, iar rezultatele nu se lasă așteptate.

Traversăm o perioadă dificilă pentru noi toți, o perioadă în care am învățat să ne adaptăm din mers contextului actual, vacanțele sunt pe sfârșite, urmează începerea școlilor, iar organismul nostru are nevoie de tot ajutorul pe care îl poate primi.

Pentru a vă veni în ajutor, vă punem la dispoziție, începând de astăzi, produsul fitofarmaceutic AS-IMUN FORTE la un preț promoțional.

AS-IMUN FORTE susține sistemul imunitar, contribuind la funcționarea normală a capacității naturale de autoapărare a organismului; contribuie la starea de bine fizică a organismului, ajută la protejarea organismului împotriva radicalilor liberi de oxigen; susține procesele de vindecare, revigorează organismul; are proprietăți stimulative și tonice, prin care contribuie la rezistența împotriva oboselii psihice și fizice.

În secțiunea magazinului online Carpatica Plant Extract puteți găsi toate promoțiile disponibile pentru produsele noastre.

AS-IMUN Forte la prețul promoțional poate fi comandat de aici: https://carpatica-plant.ro/magazin/as-imun-forte

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.